Collectieve zorgverzekering

Speciaal voor onze leden hebben wij nu de mogelijkheid om aan te sluiten bij onze collectieve zorgverzekering! 
Wij hebben lang gezocht naar een zo gunstig mogelijke aanbieding. We keken naar vergoedingen die van belang zijn voor onze doelgroep. En ook hoeveel er op uw verzekering bespaard kan worden.
Bent u nog geen lid? Meld u dan aan en bekijk de vele voordelen! Als u nu lid wordt, vervalt het inschrijfgeld. Geef aan op het formulier bij het veld toelichting: korting Sucsez

Vergelijk meteen uw verzekering:

Via www.sucsez.nl/nhs kunt u uw huidige zorgverzekering vergelijken met de verzekeringen van de 7 zorgverzekeraars waar de NHS afspraken mee heeft gemaakt. Zie ook de kortingstabel. Staat uw verzekering er niet bij, dan kunt u contact opnemen met SUCSEZ om te bekijken wat ze voor u kunnen betekenen: (0182) 30 44 88 ( 7 dagen per week). Of vul de bon in.
U kunt zelfs een premie- en voorwaardenvergelijking maken en zien welke besparing het u oplevert.  

Tarieven voor 2016 bekend

De premie van de basisverzekering is weer iets gestegen, maar toch valt er ook te besparen op de zorgverzekering. Zeker via het zorgcollectief van NHS. Een vergelijking via http://info.sucsez.nl/nhs is in een mum van tijd gemaakt.

Bespaar tot wel € 100,- op uw zorgverzekering 

Persoonlijk advies
Kortingstabel

Vragen over zorgverzekering en uw eigen situatie
Korting regelen

Verkeerd verzekerd, dure grap

Het kiezen van de juiste zorgverzekering is ingewikkeld voor veel mensen. Uit onderzoek van Patiënten federatie NPCF blijkt dat één op de vijf mensen moeite heeft met het kiezen van een goede zorgverzekering. Vaak weten mensen ook niet welke polis ze hebben afgesloten voor de basiszorgverzekering. Dat komt omdat er teveel polissen zijn, het complex is en er te weinig informatie wordt gegeven. “Zorgwekkend, want een verkeerde polis kan mensen duur komen te staan.” Honderden euro's extra per jaar zijn daarbij echt geen uitzondering meer.

Persoonlijk advies

In samenwerking met SUCSEZ bieden wij u persoonlijk advies op het gebied van zorgverzekeringen. De adviseurs van SUCSEZ nemen in een persoonlijk (telefoon)gesprek uw gegevens, wensen en voorwaarden van de huidige verzekering(en) met u door en kijken per verzekering wat voor u de beste optie is. Zo wordt een optimaal verzekeringspakket samengesteld, waarmee u ook nog eens flink kunt besparen. 

Kortingstabel 

 

Korting basis

Korting aanvullend

Korting tandarts

Avéro Achmea

7,5%

10%

10%

Delta Lloyd

9%

12%

12%

OHRA

8,8%

5%*

5%*

ONVZ

3%

7%

7%

Pro Life

5%

8%

8%

VGZ

7%**

10%***

0%

Zilveren Kruis Achmea

5%

10%

10%

* m.u.v. OHRA Sterk en Tand Sterk
** 5% op VGZ Goede Keuze
*** geen korting op doelgroep pakketten

Vragen over uw zorgverzekering en uw eigen situatie

Heeft u vragen over uw huidige of nieuwe polis, over de voorwaarden, declaraties, vergoedingen en zorgverleners? SUCSEZ biedt uitkomst. Als specialist op het gebied van zorgverzekeringen helpt SUCSEZ u bij al uw vragen en/of problemen inzake uw zorgverzekering. Omdat geen enkele verzekeraar of bank aandelen heeft in SUCSEZ, geven zij u onafhankelijk advies.

Regel uw korting meteen