Persoonlijk advies

Wanneer kunt u bellen
Belafspraken
Inloopochtend

Praten helpt

Het klinkt als een open deur intrappen maar het werkt zeker om te praten over uw hyperventilatieklachten. Het kan u meer duidelijkheid geven over de aard van uw klachten. Tevens kan het u meer inzicht geven in uw eigen persoonlijke situatie. 

De medewerkers die aan de telefoon zitten zijn mensen die goed weten wat het is hyperventilatie-klachten te hebben. Ook weten zij wat voor mogelijkheden er zijn, wat wel en wat niet helpt.

Wanneer kunt u bellen?

Elke werkdag van 9.00-13.30 uur kunt u een van onze medewerkers bellen voor informatie en advies, gericht op uw persoonlijke situatie. Tel: 0343 753 010. Ook kunt u een mail sturen.

Lukt het u niet op dit tijdstip te bellen?
 
Dan kunt u een belafspraak maken (zie hieronder). Wij houden zoveel mogelijk rekening met de tijden dat u bereikbaar bent (uitgezonderd het weekend).

De NHS stichting heeft een samenwerkingsverband met geregistreerde therapeuten die veel ervaring hebben met behandeling van hyperventilatie-klachten. U kunt gebruik maken van dit therapeutenbestand.

Belafspraken

Indien u een bepaald onderwerp wat uitgebreider zou willen bespreken is het mogelijk een belafspraak te maken via ons regionale nummer (lokaal tarief). U kunt hiervoor een verzoek doen via de mail of  per telefoon: 0343 753 010.  
Wij houden zoveel mogelijk rekening met de tijden dat u bereikbaar bent (uitgezonderd het weekend).
 

Inloopochtend

Wilt u graag informatie via een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers, dan is er een mogelijkheid om langs te komen in Driebergen. Er liggen (zelfhulp)boeken ter inzage alsmede voorlichtingsmateriaal en ons kwartaalblad HYP. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Waar?

In Driebergen:
Zonder afspraak: elke donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur,
Op afspraak: op een werkdag tussen 9.30 – 13.00 uur.
Aanvragen per mail of telefoon: 0343 753 010
Adres: Hoofdstraat 122, 3972 LD Driebergen