Voordelen lidmaatschap

Word nu lid van de NHS en profiteer van de voordelen

Uw lidmaatschap is van grote betekenis! 
Mede door uw bijdrage kunnen wij meer bekendheid geven aan hyperventilatie en effectieve behandelingen hiervoor. Alleen dankzij leden, donateurs en vrijwilligers is het werk van de NHS mogelijk.

Vergoeding lidmaatschap en aanmelding

Sommige zorgverzekeraars vergoeden het lidmaatschap van een patiëntenvereniging. Dit staat ook in uw polis. Bekijk hier het overzicht. 
Via deze link kunt u zich direct aanmelden.

Spreekuur psychiater

Voor een second opinion, informatie en advies kunnen leden van de NHS een afspraak maken met een psychiater  die veel ervaring heeft met hyperventilatie.

Online uw vraag stellen aan een psychotherapeut of psychiater

Heeft u een vraag over een bepaalde situatie of over een medicijn wat u gebruikt of overweegt om te gaan gebruiken? U kunt dit soort vragen stellen aan een deskundige. U kunt uw vraag per mail stellen dan sturen wij deze door.

Doorverwijzing naar een gespecialiseerde psycho- of gedragstherapeut

De NHS heeft een samenwerkingsverband met geregistreerde therapeuten die veel ervaring hebben met behandeling van hyperventilatie.

Online uw vraag stellen aan een jurist omtrent WMO en werk

Graag bieden wij u ook ondersteuning bij uw vragen over de gevolgen van de WMO 2015 en de Participatiewet voor uw rechtspositie.
Heeft u een vraag of maakt u zich zorgen in verband met uw eigen positie? Leden kunnen gratis terecht bij de WMO 2015-vraagbaak. U kunt ons een mail sturen met uw vraag.

Lotgenotencontacten

Op diverse plaatsen in het land zijn lotgenotenavonden voor onderlinge uitwisseling van ervaringen. Zie voor meer informatie de pagina lotgenotencontact.

Cursussen/trainingen:

Regelmatig organiseren wij, in samenwerking met de ADF stichting, cursussen o.a. de training sociale angst en mindfulness.

U kunt zich aansluiten bij onze collectieve zorgverzekering

Hierbij krijgt u een aantrekkelijke korting. Deze zorgverzekering hebben wij speciaal geselecteerd voor onze achterban met het oog op zo gunstig mogelijke vergoedingen.

Kwartaalblad HYP

In ons blad ‘HYP’ staat informatie over de verschillende behandelingsmogelijkheden, wetenschappelijke informatie en informatie over activiteiten van de NHS. Daarnaast staan er persoonlijke verhalen in en nieuwsitems. Via uw lidnummer kunt u ook artikelen en het kwartaalblad HYP digitaal bekijken en opzoeken. Kijk hier voor een voorbeeldexemplaar.

Forum op de website:

U heeft de mogelijkheid om contact te leggen met lotgenoten via ons forum en zo onderling ervaringen uit te wisselen. Via het forum kunt u vragen stellen aan een deskundige (psychotherapeut/psychiater).

Oproepjes voor contact via onze website

Via een oproepje op de site is het mogelijk contact te leggen met anderen die ook last hebben van hyperventilatie. U kunt zelf aangeven wat u verwacht van het contact.

Beëindiging van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk of per e-mail. De opzegtermijn die wij hanteren is twee maanden (voor 1 november).